Retourneren

Wil je je bestelling retourneren? Om gebruik te maken van je ontbindingsrecht moet je binnen 14 dagen een e-mail naar ons sturen. Je zult dan een retourformulier ontvangen dat ingevuld moet worden. Het pakket moet binnen 14 dagen weer bij ons aangekomen zijn, dus hou hier rekening mee met het versturen. Eventuele retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Zodra je retourpakket bij ons binnen is, zullen wij het orderbedrag terugstorten op jouw rekening. (Mits het product in goede orde ontvangen is, zie hiervoor onze retourvoorwaarden).

Wil je je product ruilen? Dat kan ook neem hiervoor ook contact op met info@furrposters.nl

Retourvoorwaarden

De producten die besteld zijn in onze webshop, mogen binnen 14 dagen na ontvangst (als het is afgeleverd door de bezorgdienst) geretourneerd worden. Het retourpakket moet binnen 14 dagen aangemeld zijn bij een postkantoor. Bewaar de Track & Trace code hiervan tot wij de retournering volledig verwerkt hebben.

De producten moeten in goede staat weer bij ons ontvangen zijn om je geld terug te krijgen. Als de artikelen gebruikt, beschadigd of in andere vorm niet meer in nieuwstaat zijn, zijn wij genoodzaakt deze producten naar je terug te sturen en kosten in rekening te brengen voor het opnieuw verzenden. Ook behouden wij het recht retourzendingen te weigeren als er vermoed wordt dat de artikelen gebruikt, beschadigd buiten ons om of verkeerd behandeld zijn.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Klachten
Het kan natuurlijk ook zijn dat je product beschadigd is, neem dan contact op met info@petstudio.nlzodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing!