Houden van interieur en huisdieren, soms lijkt het niet helemaal samen te gaan. Als je honden of katten hebt, dan heb je je huis vol liggen met manden, speelgoed, krabpalen, voerbakken en kun je het stylische aspect van je inrichting wel vergeten.

FurrPosters brengt daar verandering in! Design posters, met een honden/katten-tintje om je huis helemaal stijlvol in te kunnen richten! Hoe gaaf is dat? Je kunt je liefde voor je huisdier verwerken in je interieur. Posters in huis zijn helemaal in, doe ze in mooie lijsten en hang ze aan de muur of zet ze juist ergens neer. Neem je 1 item dat eruit springt? Of combineer je meerdere posters? Je kunt er alle kanten mee op en het geeft zo’n gave touch aan je interieur!

In onze webshop vind je producten waar wij achter staan, die iets toevoegen aan je leven met je hond of aan je interieur. Super gaaf, een hele mooie toevoeging aan je interieur, dat helemaal hip is tegenwoordig! En dan nu ook nog met een honden-touch! Hoe leuk is dat? Dat je op een stijlvolle, subtiele manier je liefde voor honden in je interieur kunt verwerken. Echte eye-catchers!

Onze Posters

Onze exclusieve poster collectie start met een aantal gave ontwerpen, later zullen er meer ontwerpen en designs worden toegevoegd. Ze zijn op 20 x 30 (A4) of 30×40 (A3) te bestellen.
De posters zijn gedrukt op speciaal poster papier met een matte afwerking. Hierdoor weerspiegelen de posters niet. Ook zijn ze op extra dik papier gedrukt, zodat ze niet vouwen of kreukelen. Maar hierdoor zijn ze ook geschikt om zonder lijst op te hangen! Dan kun je ze bijvoorbeeld met speciale washi-tape ophangen. Ideaal! Onze posters zijn íets groter, zodat ze in elke lijst passen. Het kan dus zijn dat je daarom een klein randje af moet snijden of knippen, maar zo passen ze altijd! De lijsten zijn hierbij niet inbegrepen en deze verkopen wij ook niet, maar gelukkig kun je een lijst naar wens overal halen!